STRAVIČNE VESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Uživo na Pinku saopštena ŠOK informacija, niko ne zna hoće li se “iščupati!”

Bivši cimer mu došao glave!

STRAVIČNE VESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Uživo na Pinku saopštena ŠOK informacija, niko ne zna hoće li se "iščupati!"

U sinoćnom izdanju emisije “Narod pita”, Uroš Stanić je otkrio nove detalje o svom odnosu sa bivšim cimerom Nenadom Aleksićem Ša. Uroš je istakao da nije tužen od strane Nenada, ali da je planira tužiti zbog niza uvreda koje je dobila njegova majka. Uz to, Uroš je izneo svoje oštre komentare o Nenadu, nazivajući ga klošarom, pacovom i hodajućim zlom. Ova izjava definitivno baca novo svetlo na njihov odnos i otkriva duboke nesuglasice između njih.

Republika
Uroš Stanić

– Nije me tužio, ali ja ću njega. Drago mi je da će ga mama tužiti zbog niza uvreda koja je dobila od njega. Ne zna da se zaustavi, nije ga sramota. On nije velika zvezda, imao je par prolaznih hitova. Svi mu se smeju i šokirani su njihovi postupci. Voleo bih da ga vidim u studiju i da ga zgazim, jer treba da se vrati u mišju rupu. Ja sam za njega doktor nauka, on je klošar i pacov. On je hodajuće zlo – rekao je Uroš.

Uključila se i nova gledateljka, Kristina iz Novog Sada, koja je iznela svoje mišljenje o Janjušu i Aneli. Kristina je iznela zanimljive tvrdnje o njihovom odnosu, tvrdeći da Janjuš iskreno voli Anelu, ali da ona nije želela trudnoću. Takođe, Kristina je uputila Urošu reči podrške, ističući da možda neki nisu imali razumevanja za njegove godine. Ovo je definitivno bacilo novo svetlo na celu situaciju i pokazalo koliko je važno imati razumevanja za tuđe životne okolnosti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*