Otac i sin brutalno pretučeni na granici: Svi su mislili da zaobilaze kolonu – Objavljen je snimak

Pokušali su im objasniti da ne idu na granicu već kući, ali ovi su ih napali. Desetak njih ih je tuklo. Stigla je policija…

Otac i sin iz Konavala završili su u subotu kasno poslijepodne u bolnici, nakon što ih je pretukla skupina stranih državljana iz kolone automobila prema granici s Crnom Gorom, na GP Karasovići.

Otac i sin zaobilazili su kilometarsku kolonu, pokušavajući doći do svoje kuće, no tad su ih presreli napadači, misleći da žele preko reda doći do granice, prenose hrvatski mediji.

– Pokušali su im objasniti da ne idu na granicu već kući, ali ovi su ih napali. Desetak njih ih je tuklo. Stigla je policija, priveli su trojicu, a hitna je povrijeđene odvela u bolnicu, kazao je jedan svjedok za Dubrovački vjesnik koji je objavio i snimak incidenta.

Policija je zadržala dvojicu albanskih državljana u dobi od 23 i 42 godine, protiv kojih slijedi prijava za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Naime, otac i sin iz Konavala završili su u bolnici, otac s težim tjelesnim ozljedama, sin s lakšim tjelesnim ozljedama.

Načelnik Konavala Božo Lasić potvrdio je da se incident dogodio.

– Znam obojicu i jamčim da oni nisu izazvali incident. Svi ih u Konavlima znaju, i to su ugledni ljudi. Žao mi je da se ovakve stvari događaju, ali bojim se da se ovo može ponoviti. Zato sam i nadležnim službama uputio zahtjev da se na GP Karasović otvori još izlaza prema Crnoj Gori i da se sustav softverski pojača kako bi procedura skeniranja dokumenata išla puno brže, poručio je Lasić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*