Amerikanci upitali Zlatana koje sve jezike govori. Spomenuo je i NAŠ a evo na koji način. (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović je jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, poznat po svojim izvanrednim veštinama, samopouzdanju i neponovljivom stilu igre. Rođen je 3. oktobra 1981. godine u Malmeu, Švedska, od roditelja balkanskog porekla.

Početak karijere: Zlatan je započeo svoju profesionalnu karijeru u Malme FF-u, pre nego što je prešao u Ajax Amsterdam, gde je postao međunarodno poznat.
Najveći klubovi: Tokom svoje bogate karijere, igrao je za neke od najvećih klubova na svetu, uključujući Juventus, Inter Milan, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain i Manchester United.
Titule i priznanja: Osvojio je brojne titule, uključujući više nacionalnih šampionata u Italiji, Španiji, Francuskoj i Engleskoj, kao i pojedinačne nagrade poput Zlatne lopte za najboljeg igrača Švedske.
Reprezentacija: Zlatan je dugi niz godina bio ključni igrač švedske reprezentacije, za koju je postigao najviše golova u istoriji.
Karakter i uticaj: Poznat je po svom neustrašivom karakteru i samouverenosti, što ga čini jednim od najprepoznatljivijih sportista na svetu. Njegove izjave i nastupi van terena često su u centru pažnje medija.
Prošle godine je završio svoju veličanstvenu karijeru a zbog mnogobrojnih klubova koje je promijenio naveo je da je naučio 5, 6 jezika među koje je spomenuo i naš.

VIDEO:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*