CELA SRBIJA JE SINOĆ GLEDALA ZADRUGU I PLAKALA: Ljudi nisu mogli da veruju ŠTA VIDE, POJAVIO SE I ŠOKIRAO SVE

Kada je u pitanju poznati rijaliti učesnik Dejan Dragojević već pet godina važi za jednog od najponatijeg rijaliti učesnika s naših prostora. Proslavio se tako što je 2017 godine potpisao ugovorza Happy tv i ušao u rijaliti program Parovi. Tu je upoznao Dalilu Mujić Dragojević sa kojom je stuio u emotivi odnos i po samom završetku iz rijalitija, ušli su u brak. Njihov brak pratio je celi region jer su tada važili za jedan od skladnijih parova.

Ali, prošle godine odlučili su da uđu u petu sezonu rijaliti programa Zadruga gde se dešava potpuni preokret. Dalila javno priznaje da nema emocije prema Dejanu već da je zaljubljena u Fiipa Cara. Dejan je ovo teško podneo, ali je kroz par meseci utehu našao u rijaliti učesnici Aleksandri Nikolić. Oni su imali, naravno, mnoge trzavice dok su bili učesnici pete sezone, ali kada su izašli uspeli su da izgrade svoj odnos na jednoj stabilnoj nozi.

Aleks je tako odlučila da uđe u šestu sezonz, a ovo nije niko očekivao s obzirom na to da je Dejan rekao da je za njega rijaliti gotovo. Pre neka dva dana ovaj mlladi ljubavni par proslavio je osam meseci svoje veze i ljubavi ali s obzirom da je ona u rijalitiju, nisu mogli da proslave svoj važan datum. Zato je Dejan zamolio velikog šefa i šefiu Željk i Milicu Mitroić da uđe na kratko uutra kako bi video svoju ljubav i dao joj razne poklone koje joj je primpremi.

Oni se nisu odvajali jedno od drugogo i strasno su se ljubili a najteže im je bilo da se razvdoje ponovno. Pričali su o svemu što se dešava te joj je Dejan dao nekoliko saveta kako da funkcioniše u samom rijalitiju. U rastanku, Aleks je molila Dejana da ne ide i govorila je da joj je mnogo teško.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*