MOJ SIN I SNAJKA SADA SUMNJAJU U SVE! Dankin deka NEĆE više da ĆUTI: Dobili smo IZVEŠTAJ, evo šta PIŠE u njemu!

Miloš i Ivana se drže s obzirom na to šta im se dešava, dobro su, kaže Milan Ilić.

MOJ SIN I SNAJKA SADA SUMNJAJU U SVE! Dankin deka NEĆE više da ĆUTI:  Dobili smo IZVEŠTAJ, evo šta PIŠE u njemu!

Cela javnost se ponovo digla na noge nakon izjave Milana Ilića, Dankinog dede, da veruje da njegovu unuku nisu ubili, te da se nada da je živa. Misterija oko ovog slučaja sada je još veća budući da ni roditelji Danke Ilić više ne znaju u šta da veruju.

Republika
Milan Ilić, Dankin deda

Naime, Dankin deda kaže da njegovog sina Miloša i snajku Ivanu nadležni obaveštaju o novim informacijama koje se tiču njegove unuke, a da oni više nikom ne veruju.

– Prvo su priznali da su je ubili, pa rekli da nisu. Dobili smo izveštaj da su u vreme nestanka bili kolima ispred kuće u Banjskom polju. A saznali sad da njihovi advokati tvrde da Ivana kobnog dana uopšte i nije bila u Banjskom polju i da samim tim nije mogla da slika Danku, nego da je ona slika koju je snajka dala za medije nastala ko zna kad. Mislim sve je to strašno – rekao je Milan, te dodao da sve više veruje da je njegova unuka živa:

Republika
Dankini baka i deka s unucima

– Razočarani smo svi veoma. Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je dosad rečeno jer se ispostavlja s vremenom da dokaza nema. Ja sam počeo da verujem, odnosno, da se nadam, da je Danka ipak negde i da je živa. Daj bože da su je predali nekome, a ne ubili. Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca, a napisao je da je moja unuka u Diseldorfu u Nemačkoj.

Nakon toga Milan je priznao da se Miloš Ilić Ivana Ilić dobro drže kroz kakv pakao prolaze, te da više ne znaju kome da veruju.

Republika
Dankini roditelji, Miloš i Ivana Ilić

– Snajka se nedavno porodila, dobro su i ona i beba. Miloš radi… Drže se. S obzirom na to šta im se dešava, dobro su. Šta da kažem i oni sumnjaju sada u sve… Eto, opet kažem, voleo bih da mi je unuka živa i da je dobro – rekao je Milan za Telegraf.

Podsetimo, u slučaju dvogodišnje devojčice Danke Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom polju, a za kojom se danima tragalo, uhapšeni su Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*