Ko je prelijepa Ajla zbog koje je slavni fudbaler prešao na islam

Bivša manekenka Ajla Etemović bila je fatalna za fudbalera Jotu Peleteira, koji je zbog nje promijenio vjeru.

Naime, novinari u Španiji, zemlji koja je poznata kao izrazito rimokatolička zemlja, istraživali su razloge odluke Jote Peleteira (32) da iz katoličanstva pređe u islam. I došli su do nevjerovatnih podataka.

Nije to ni bogati i uticajni prijatelj iz Kuvajta Faysal Buresli, ni boravak u arapskom svijetu, već ljubav sa jednom ženom iz Srbije. Otkada je doživio brodolom u braku sa Jessicom Buenom, te raskid veze sa Mirijam Ruis, Jota Peleteiro našao je sreću pored djevojke iz Novog Pazara.

Malo je informacija o ovoj ljepotici iz Raške. Rođena je 1991. godine u Novom Pazaru, a već dugi niz godina živi u Amsterdamu u Holandiji.

Lijepa Ajla dugo se bavila manekenstvom i modelingom. Radila je velike kampanje za najznačnije brendove iz svijeta mode, učestvovala u snimanju nekoliko reklama, a pokušala je da postane filmska zvijezda u Indiji.

Iako je rođena kao crnka posljednjih godina je mijenjala imidž, pa je jedno vrijeme bila crvenokosa, da bi posljednjih godina odlučila da postane plavuša. Ajla i Jota upoznali su se u oktobru prošle godine i otada su nerazdvojni, a bivši fudbaler na društvenim mrežama dijeli fotografije svoje drage.

Inače, Jota je nekada igrao za Celtu, Real Madrid i Aston Villu.

Raport.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*