Ovo je Fazlija kojeg je ubio otac: Pokušao da pobjegne od nasilnika, sakrio se i iskrvario

Dejan se posvađao sa svojim ocem u kući, a nakon što ga je ovaj izbo nožem, Dejan je pobjegao da se spasi

Dejan Fazlija (20) iz Kruševca, koji je preminuo nakon što ga je, kako se sumnja, 26. avgusta otac izbo nožem, vodio se kao nestao dan i po, a onda ga je policija pronašla mrtvog kod jedne perionice u Kruševcu.

Kako objašnjava izvor Kurira, Dejan se posvađao sa svojim ocem u kući, a nakon što ga je ovaj izbo nožem, Dejan je pobjegao da se spasi.

– Sakrio se kod perioice od nasilnog oca. Uvuko se u zabačen neki prolaz, tako da ga prolaznici nisu mogli vidjeti, a kako rođaci nisu znali gdje je, prijavili su policiji nestanak. Policija je zajedno sa rođacima dan i po tragala za Dejanom, a onda je 27. avgusta popodne pronađeno njegovo tijelo – kaže izvor Kurira i dodaje da su se otac i sin kobnog dana posvađali, navodno zbog toga što mladić nije želio da razgovara sa ocem, koji je i ranije bio nasilan.

– Tokom svađe, otac je zgrabio nož i zario ga sinu u stomak. Ranjeni mladić je otrčao iz kuće da se spase od nasilnika. Nažalost, iskrvario je nasmrt – kaže sagovornik.

Svađali su se u kući, Dejan nije želio da razgovara sa ocem, vječito je imao problema s njim, otac je bio alkoholičar… I tog dana kada je izbila svađa, Dejanov otac je bio pijan, vjerovatno je i to uticalo da uzme nož i nasrne na sina – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Dejan je sa ranam pokušao da pobjegne od oca, sa posljednjim atomima snage je bježao niz ulicu i kad je stigao do jedne perionice u gradu, vjerovatno više nije imao snage, tu se sakrio i iskrvario, policija ga je pronašla u lokvi krvi.

Dejanov nestanak policiji je prijavila njegova majka, u strahu da mu se nešto desilo, cijela porodica, pored pripadnika policije, krenula je u potragu za mladićem, međutim, nažalost, sve se završilo tragično.

– Kada je do nasilnog oca stigla vijest da je Dejan preminuo od posljedica ranjavanja, on je izvršio samoubistvo. Objesio se – dodao je izvor Kurira.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*