Da li će Rada Manojlović zbog ljubavi PREĆI NA ISLAM: “MISLIM DA JE TO JEDINO REŠENJE!”

Popularna srbijanska pevačica Rada Manojlović, poznata po svojim hitovima i harizmi na sceni, nalazi se u centru pažnje, ali ovaj put zbog privatnog života.

Naime, već nekoliko godina je u vezi sa mladim pevačem Harisom Berkovićem iz Gradačca. Iako je njihova ljubavna priča osvojila srca mnogih fanova, najnovije informacije iz njihovog kruga izazvale su veliko interesovanje javnosti.

Prema bliskim izvorima, Rada je izrazila želju da pređe na islam, veru svog partnera Harisa. Ova odluka, kako navode izvori, proizašla je iz njene ljubavi prema Harisu i želje da se što više poveže s njegovom kulturom i porodičnim vrednostima.

“Mislim da je ovo rješenje” kazala je Rada Manojlović u kraćem intervjuu za Blic.

Međutim, iako su Haris i Rada čvrsto odlučili da zajedno kroče kroz život, ovaj korak naišao je na protivljenje Radinih roditelja.

Rada, poreklom iz jednog sela u Srbiji, dolazi iz tradicionalne porodice koja nije naklonjena ideji prelaska u drugu veru. Porodične vrednosti i tradicija duboko su ukorenjene u njenoj porodici, te je, prema izvorima bliskim porodici, Radinim roditeljima teško da prihvate ovu promenu.

Dok se par ne oglašava javno po pitanju ovih navoda, mnogi spekulišu kako će Rada i Haris nastaviti svoj zajednički život i da li će ovakvi izazovi uticati na njihov odnos. Bez obzira na sve prepreke,

Ipak, kada zanemarimo sve “ružičaste” priče Rada i Haris ostaju jedan od omiljenih parova na balkanskoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča svakako neće prestati da intrigira javnost.

Blic.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*