PRONAĐENO TIJELO MARIJANE IZ VELIKOG BRATA ? AGONIJA ZAVRŠENA !?

Marijana Seifert, pobednica regionalnog “Velikog Brata” 2011. godine, nestala je pre više od šest meseci, tačnije 27. aprila, a o njenom nestanku se još uvek veoma malo zna.

Porodica i prijatelji i dalje imaju prvobitan podatak da je Marijana u toku noći izašla iz stana i uputila se ka mostu na Savi, pa postoji sumnja da je izvršila samoubistvo.

Istraga je i dalje u toku, ali se malo toga zna, praktično nema novih saznanja što je potvrdila za srpske medije i Marijanina majka Gordana Kovačević.

“Toliko je tuge i bola”

“E, da je i nama da znamo šta se desilo s našim detetom… Oprostite, toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Bolno mi je da pričam o tome. Nakon razgovora mi samo bude još gore. Nemate pojma koliko mi je i ovo bolno što vam odgovaram na poruke, ne možete ni blizu shvatiti našu bol. Suprug i ja stvarno nemamo nikakvih informacija koje bismo vam mogli dati. Ne možemo da dobijemo nikakve informacije od policije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli da kažemo to smo rekli”, rekla je Gordana.

“Nećemo dozvoliti da se slučaj zaboravi”

Marijanin otac Ivo Kovačević je takođe ogorčen i smatra da je policija obustavila potragu za njegovom ćerkom, izjavila je nedavno za Slobodnu Dalmaciju.

“Budite sigurni da moja supruga i ja nećemo dozvoliti da se Marijanin slučaj zaboravi i tragaćemo za istinom dokle god smo živi. Apelujem još jednom da ne zaboravite na moju ćerku i da pišete o njenom nestanku, a nadležne službe bih zamolio da ne češljaju samo područje reke Save, nego da svoju potragu prebace i na kopno. Nažalost, mislim da to uzalud govorim, jer je potraga odavno prekinuta, za njih je to rešen slučaj! Evo, ovim putem najavljujem da ću uskoro doći da štrajkujem i kampujem dan i noć ispred policijske stanice koja se bavi Marijaninim slučajem”, odlučan je Ivo Kovačević.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*