NEDA UKRADEN I POPOVIĆ ČEKAJU BEBU?! Saša otkrio šta misli o DETETU, a evo šta pevačica kaže!

U nastavku ovog članka donosimo jednu jako zanimljivu priču koja nam dolazi iz sveta estrade a o kojoj se skoro pa nikako i ne govori. Malo sada putujemo u prošlost tačnije u 70 te i 80 te godine prošlog veka. Saša Popović je definitivno jedan od ljudi koji je obeležio taj period sa Slatkim Grehom, i sa Lepotom Brenom. Cela Jugoslavija je plesala u njihovom ritmu i dok su svi u Jugoslaviji verovali da je on u vezi sa Brenom, on je mudro na drugoj strani bio u vezi sa Nedom Ukraden.

Tada je ona bila jedna od najlepših pevačica na estradi a sa njom je proveo skoro godinu dana u vezi a veza je bila toliko ozbiljna da je u jednom trenutku bilo reči i o bračnoj zajednici. Da podsetimo, on je 1978 godin bio u vezi sa Zlatom Petrović ali veza također nije uspela i nije mu se dalo a oženi pevačicu a na kraju je završio sa Suzanaom sa kojom danas ima i ćerku.

Nedavno je ona se osvrnula na taj period, te je malo pričao o istom, dogodovoštinama koje je u tom periodu imao a Baba Vangom. Stara legenda kaže da je čak ona mu tada rekla kada će i da umre a Lepa Brena je bila svedk istog. Vanga je pričala srpski lepo, razumno. Tad mi je rekla: ‘Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Tvoja majka ne pali sveću za slavu, moraš da je upozoriš na to. Taj crveni auto koji si kupio je fenomenalan i čuvaj te papire koje si u Vijeni (Beč) napravio’. Pao sam u nesvest, kako ona sve to zna.? Inače, Neda je bila i u drugom stanju sa njim, nosila je dečaka, ali je na žalost ipak podbacila…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*