SRPSKA PJEVAČICA U SUZAMA: Pucali u njenog sina ispred zgrade, odmah prevezen u bolnicu!

Perović je od ranije poznat policiji

Nikola Perović (36), sin pevačice Suzane i menadžera Vlade Perovića, koji je u nedelju ranjen u nogu, spasao se pošto je uspeo da pobegne od napadača i sakrije se pod parkirani automobil.

Na njega je pucano ispred zgrade u Beogradu u kojoj živi i u trenutku kada je izveo psa u šetnju.

– Iako se u prvom trenutku verovalo da je Nikola ranjen kada se vražao iz noćnog provoda, zapravo ga je napadač najverovatnije čekao ispred zgrade u kojoj živi s ocem. Čim je Nikola izašao, nepoznata osoba je ispalila tri hica u njegovom pravcu, od kojih je jedan Perovića pogodio u nogu. Upravo zbog toga što je napadač skriven čekao Perovića da izađe iz zgrade na Lekinom brdu, veruje se da sin estradnog para vrlo dobro zna šta je pozadina napada – kaže izvor Kurira.

Dodaje se da je ranjeni mladić imao sreće, jer se bacio pod parkiran automobil.

– Napadač je, po svemu sudeći, odmah pobegao, ali su sve što se dogodilo zabeležile sigurnosne kamere. Interesantno je da je napadač imao smelosti da puca u Perovića na samo dvadesetka metara od patrole policije, koja motri na objekat jedne štićene ličnosti – dodaje on.

Policija je u nedellu uzela sve snimke sa sigurnosnih kamera koji bi mogli da pomognu u istrazi.

– Kada je policija nakon napada došla da ga ispita, rekao je: “Čuburci ne sarađuju s murijom”. Odbio je da kaže ko je pucao u njega i zbog čega – piše list.

Suzana Perović je, navodno, molila sina da priča sa organima reda, ali nije vredelo. Nikola Perović je nakon ukazane pomoći pušten kući i nije životno ugrožen.

Kako piše list, Perović je od ranije poznat policiji. Bio je osuđen zbog pljačke pumpe 2013. godine i tu kaznu je odslužio. Privođen je i zbog nasilničkog ponašanja i ometanja javnog reda i mira. Sudeći po negovim društvenim mrežama, on je instruktor tenisa i drži treninge deci.

Njegovi roditelji nisu odgovarali na pitanja i pozive medija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*