DEČAK UBICA IZ ‘RIBNIKARA’ JE POČEO U ŠKOLU! Poznato odakle i kako PRATI NASTAVU

Nastavno osoblje Osnovne škole “Dr Dragan Hercog” u Beogradu drži mu onlajn časove.

Ubica dječaka (14), koji je 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio devet drugara i školskog čuvara, a koji se trenutno nalazi na Klinici za neuropsihijatriju za djecu i omladinu, nastavu prati onlajn, iz specijalnog soba koja se nalazi u okviru klinike, saznaje Srpski telegraf. Kako kaže izvor sa klinike, dječaku je obezbjeđena prostorija u kojoj ima sve što mu je potrebno za pohađanje nastave putem interneta, a za sada sve ide po planu.

Od početka je bilo jasno da dječak neće moći da ide u školu i napusti ustanovu u kojoj se trenutno nalazi. Zbog cijele situacije nije bilo prihvatljivo da kod njega dolaze ni profesori, te je odlučeno da dobije sobu u sklopu klinike iz koje će pratiti nastavu. Nastavno osoblje Osnovne škole “Dr Dragan Hercog” u Beogradu drži mu onlajn časove i za sada se pokazalo da je to bilo dobro, rekao je izvor za Republiku.

Ističe i da dječak u toj prostoriji ima svu neophodnu opremu, ali da razredi još nisu počeli.

Opremljen je tehnologijom kojom prati nastavu, a ocjene, koliko znam, još nisu počele. Čak su se i sami profesori u početku osjećali čudno, imali su rezerve jer su morali da predaju učenika koji je prije nekoliko mjeseci ubio svoje drugove, školskog čuvara i izvršio užasan masakr, ali ipak za sada sve ide kako treba , objasnio je.

On je zdravo dijete, nema nikakvih smetnji u razvoju, tako da nastavnici nemaju problem s tim, ali im je to svakako novost. Prije svega zbog cijele situacije, jer se radi o dječaku koji je počinio strašni zločin, a drugo, zato što sa njim nemaju poseban sistem rada, kao što to obično rade sa djecom koja inače pohađaju ovu školu, rekao je izvor. Srpski telegraf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*