Crni Petak 2023: Avionske Karte za Samo 1 Euro? Ne propustite majveće akcije godine!

Ovo je najava akcije i ako si stavite u bookmarks ovaj članak i provjerite često ovdje ćemo uredit i dodati akcije kako se one budu objavljivale. Znači samo pratite ovaj članak i tu ćete uskoro pronaći više informacija i linkove koji će vas odmah odvesti direktno do prijevoznika koji nudi akciju. Za bilo kakve dodatne upite molimo da nam se obratite porukom OVDJE.

Crni Petak, dan koji svi ljubitelji shoppinga s nestrpljenjem iščekuju, ponovno je pred vratima! Ako ste mislili da će ove godine akcije biti manje atraktivne, prevarili ste se. Pripremite se za najveće popuste i akcije koje će vas ostaviti bez daha!

Avionske Karte za Samo 1 ili 2 Eura? Da, dobro ste pročitali!

Sjećate li se ludila prošlih godina kada su aviokarte bile dostupne za nevjerojatnih 1 ili 2 eura? Pa, povijest se ponavlja! Razne lowcost aviokompanije (poput Ryanaira) već su najavile nevjerojatne popuste za ovogodišnji Crni Petak. Ako ste ikada sanjali o jeftinom putovanju, sada je pravo vrijeme da svoje snove pretvorite u stvarnost.

Neće samo aviokarte biti na akciji već i hoteli nude akcije. Najbolji izbor hotela i apartmana koji to rade imate ovdje – super tražilica hotela. Imate opciju hidden/skrivene ponude i tu se mogu pronaći akcije i do 35%.

I velike aviokompanije ulaze u igru!

Nije riječ samo o lowcost kompanijama. Proučavajući tržište, saznali smo da će i neke od najpoznatijih svjetskih aviokompanija, poput Lufthanse, Air Francea i Turkish Airlinesa, ponuditi nevjerojatne popuste. Da, dobro ste čuli! Možete očekivati smanjenje cijena i na dugim međunarodnim letovima. Daleka putovanja pogledajte ovdje. <<<

Zašto je Crni Petak idealno vrijeme za kupnju avionskih aarata?

Crni Petak postao je globalni fenomen, a aviokompanije su prepoznale priliku da privuku putnike nevjerojatnim ponudama. Uz sve veću konkurenciju na tržištu, kompanije se natječu tko će ponuditi bolju cijenu, što je savršena prilika za sve nas da iskoristimo te nevjerojatne ponude.

Podijelite ovaj članak na društvenim mrežama, lajkajte i komentirajte svoja iskustva s Crnim Petkom. Koji je vaš omiljeni deal?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*