OPREZ! Ovo nije Senad Hadžifejzović! Umjetna inteligencija lažirala Hadžifejzovićev glas!

Senad Hadžifejzović, FACE TV i portal “Face.ba” poručuju građanima: “Vjerujte samo onome što čujete direktno od Senada Hadžifejzovića, vidite na programu FACE TV-a i pročitate na našim oficijelnim stranicama!”
Hadžifejzović: “To što navodno reklamira neki Hadžifejzović – to ko bude kupovao, neka mu je Bog na pomoći. Ne budite naivni!”

    1. u 00:58 Face TV

Na internetu se pojavila reklama nečega što navodno reklamira Senad Hadžifejzović. Umjetna inteligencija je uzela njegov glas i napravila reklamu. To je sve češće u svijetu – Tom Hanks se prije par dana oglasio i objasnio da to nije on. Čitav tim advokata Novaka Đokovića također je reagovao objašnjavajući da Novak ne reklamira to što je generisala, napravila umjetna inteligencija, tj.ljudi koji znaju s tim baratati. Halid Bešlić je tek danas vidio sebe – da to nije on… Ta podvala će biti sve češća i zato ovo emitujemo – svako od vas, pa i običnih ljudi, može biti žrtva. Ovo nije prvi put da se ime Senada Hadžifejzovića, moje ime, tako koristi, ali je prvi put da nam se ukrade čitava Facebook-stranica, potpuno kopira, mazne i egzistira kao da je naša – to je tek krađa. To što navodno reklamira Hadžifejzović – to ko bude kupovao, neka mu je Bog na pomoći. Ne budite naivni!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*