Muškarac iz Rume hitno otišao doktoru, žalio se na bolove u stomaku – dežurni doktori ostali zapanjeni zbog onog što su unutar njega pronašli

Kad je izašla vijest da su liječnici iz KBC-a Zvezdara imali neobičnu operaciju, novinari su odlučili ovo još malo istražiti i doznati o čemu se radi. Otkrili su da se čovjek iz Rume, koji ima 73 godine, pojavio u Neki podaci sugeriraju da se sličan slučaj dogodio u Kini, kada se prije 5-6 godina pacijent žalio na bolove u trbuhu, da bi ga na kraju liječnici pronašli i izvadio bočicu iz anusa, zbog čega je bol.

Kad je riječ o slučaju iz Kine, saznajemo da je bočica zapela u anusu dok je muškarac pokušao ukloniti svrbež koji je osjećao na tom dijelu tijela. Nisu doživjeli karijeru. Doktor Lin, koji je izvodio operacija, rekao je medijima sljedeće: “Pacijent mi je rekao da ga trbuh i dio oko trbuha bole i da se osjeća kao da ima nešto unutra. Pogledao sam snimku i vidio mu cijelu staklenu bocu ispod trbuha. Rekao mi je da ga boli anus, koliko ga zapravo svrbi, kupio je bocu vode i počeo grebati što je jače mogao u to vrijeme. Tako je bočica slučajno završila u njegovom rektumu, a onda je grč koji se dogodio učinio sve ostalo “- rekao je Dr. Lin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*