Ceca objavom šokirala javnost: TRUDNA SAM, NOSIM BLIZANCE, idem na Kipar! Oglasio se njen najbolji prijatelj (FOTO)

Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji koja se na sceni nalazi već preko tri decenije i ona je otpjevala veoma veliki broj hitova koji se i danas veoma rado slušaju.

Nakon njene udaje sredinom devedesetih godina za Željka Ražnatovića Arkana javnost i mediji se interesuju i za njen privatni život pa su tako njena djeca Anastasija i Veljko zahvaljujući svojim roditeljima postali na neki način javne ličnosti.Naime nakon što je Arkan ubijen prije 22 godine u jednom geogradskom hotelu Ceca se isključivo posvetila vaspitanju djece i svojoj karijeri i u javnosti se nikada nije pojavljivala u društvu nekog muškarca za koje bi se moglo pretpostaviti da su joj emotivni partneri sve do prije dvije godine kada se upustila u ljubavnu vezu sa Bogdanom Srejovićem ali koja nije potrajala.

Pjevačica sa svojom porodicom učesnik šoa Ceca i deca koji se prikazuje na Blic televiziji i nedavno je ispričala jednu šalu koju je priredila svom najboljem prijatelju Sretenu Radoviću 2006. godine. Sreten je objasnio kako ga je Ceca tada ostavila u šoku jer mu je pred veliki koncert koji je imala na Ušću saopštila da je u drugom stanju i da nosi blizance.

Sreten joj je čestitao i pitao je šta će sada da rade na šta je ona odgovorila da će poslije tog koncerta otići na Kipar gdje će se ona poroditi i da će se nakon toga vartiti za Srbiju.Također je pitao šta će biti sa djecom a Ceca je rekla da će i njih dovesti u Srbiju i reći javnosti da su oni sa Kipra. Tek kada je vidjela da je on shvata ozbiljno priznala mu je da se šali.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*