Cecina objava o SMRTI Željka Joksimovića POTRESLA region- Svi u nevjerici, osvanule su oproštajne poruke! (FOTO)

Pevačica Ceca Ražnatović kao što je već poznato je jedna od najpoznatijih pevačica u regiji, ali i šire, iako je nekada bila jako aktivna na društvneim mrežama, ta se aktivnost znatno smanjila u poslednje vreme, a sve iz razloga što joj se mnogo toga dešava na poslovnom planu, te je u iščekivanju dolaska drugog unuka na svet, ejr bi se njena snajka Bogdana trebala uskoro poroditi.

Tako je iz svih tih razloga Ceca jednostavno nema vremena i za objave na društvenim mrežama pa su one postale prava retkost mada je jučerašnja objava podigla veliku prašinu među njenim pratiteljima. Ceca je vođena emocijama i sećanjima, a ta druga ne tako davna vremena koja su za nju možda bila i najlepša i kvalitetnija, postavila na društvenim mrežama jedan stari snimak, na kojem je sa svojim kolegom, poznatim pevačem Željkom Joksimovićem a oni su izvodili duet pesme Jedan dan života inače pesma sa kojom se proslavio poznati hrvatski pevač Mišo Kovač. Ništa ne bi bilo sporno oko ovoga snimka, da Ceca uz opis te pesme nije stavila neke stvari koje su zbunile i šokirale njene pratioce.

U pitanju je to da je Ceca u opisu ovog video snimka postavila slomljeno srce, što je uznemirilo veliki broj njenih obožavatelja, jer su mnogi pomislili da se Željku nešto loše desilo, a neki su čak pomislili da je pevač čak i preminuo. Sve to je izazvalo na stotine reakcija i komentara ispod objave, a kada je pevačica Ceca shvatila šta je napravila odlučila je da napravi neke promene, pa sada umesto slomljenog srca stoje tri srca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*