Nije mogao da podnese rastanak: ISKOPAO GROB ŽENINOM LJUBAVNIKU, A NJU JAVNO NA FEJZBUKU VRIJEĐAO

Muškarac (46) iz mjesta Parcani kod Sopota, otac maloljetnice (16), prema riječima njegove majke, uhapšen je zbog sumnje da je svoju kćerku držao zaključanu u sobi, lupao joj šamare i davio je jer je, navodno, željela da ode kod majke.

Nasilje nad djevojčicom otkrili su ljekari koji su pozvali policiju zbog povreda na njenom tijelu, a ona je ispričala da je modrice i podlive zadobila od svog oca.

Kakos u mediji saznali, njega je prije mjesec dana napustila supruga jer nije mogla da trpi nasilje i otišla je da živi sa drugim čovjekom u Veliku Planu.

“Majka joj se preudala i živi sa drugim čovjekom u Velikoj Plani. On je bio mnogo gadan kad popije, ona je zato i otišla za čovjeka za kojeg je prije njega trebalo da se uda i tamo je sa njihovom mlađom kćerkom – kaže djevojčicin stric za Kurir.

Prema njegovim riječima djevojčica je, dok je on bio u alkoholisanom stanju, poželjela da ipak živi sa majkom.

“Ona je svojom voljom prvo ostala sa njim, ali vjerovatno je zbog njegovog problema sa alkoholom poželjela da je ipak kod majke i on je zbog toga napravio problem – kaže njegov brat.

Majka uhapšenog muškarcva tvrdi da je njen sin imao mnogo problema zbog žena, ali kćerku nikada nije dirao. Jako je teško podnio rastanak sa suprugom, te je utjehu još više tražio u alkoholu.

Na društvenim mrežama je vrijeđao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i prijetio njoj i njenom ljubavniku. Pisao je kako će ih sve tući, kao i razne druge vulgarnosti i gadosti.

Prema riječima njegovog brata, on tako pijan sjedne i piše po mrežama najgnusnije uvrede na račun njegove žene i čovjeka kod koga je otišla.

Koliko mu je teško pao odlazak supruge, kazuje i podatak da je, malo nakon što ga je žena napustila na društvenim mrežama objavio da je svom suparniku, a ženinom partneru, iskupao raku.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako kopa raku, a u komentarima se ljudi pitaju da li je to iskopao za ženinog ljubavnika.

Jedna njegova prijateljica u komentarima je pitala da li je to za ženinog novog partnera, a on uz samiješak potvrdno odgovorio.

Njegov drugi prijatelj napisao je da se suparnik spremi.

Kako su nam ispričale komšije, on je bio izvanredan čovjek sve dok ne popije.

“Nikakav problem sa njim dok ne popije, a onda kad se to desi viče na ulici i svako malo eto policije jer on tuče ženu. Ona se onda pokupila i otišla sa mlađom, dok je starija kćerka ostala da ide ovdje u školu – kaže komšija. (RBSM-RADIO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*