ČOVIĆ O TVRDNJAMA IZ REPUBLIKE SRPSKE DA JE BiH “UTOČIŠTE RADIKALNIH ISLAMISTA”: “U Parlamentu ćemo otvoriti to pitanje, Klub Hrvata će ga potencirati!”

Tako da ćemo u Parlamentu otvoriti to pitanje i to ćemo i mi potencirati kao predstavnici Kluba Hrvata u Domu naroda”, rekao je Čović nakon sjednice HNS-a BiH u Mostaru.

‘Djelomično sam upoznat s onim što su kolege Parlamentarci uputili, ali osobno mislim da je to tema za unutarnju političku scenu koju moramo otvoriti na parlamentarnoj raspravi idući tjedan”, rekao je Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH, navodeći kako ne želi komentirati pismo koje su državni parlamentarci iz SNSD-a uputili američkom Senatu i Kongresu.

Podsjećamo, u pismu je navedeno kako je “BiH već dugo utočište radikalnih islamista i da nacionalističke politike najvećih bošnjačkih stranaka potvrđuju namjeru da Bosna i Hercegovina vlada bez Srba i Hrvata”.

‘Siguran sam da ćemo u Domu naroda otvoriti ta pitanja. To je sigurnosno pitanje BiH. I ne samo ono što dugo vremena pričamo o ‘spavačima’ ili kako će to netko nazvati nego i svim drugim ugrozama koje potencijalno postoje ispred nas. Tako da ćemo u Parlamentu otvoriti to pitanje i to ćemo i mi potencirati kao predstavnici Kluba Hrvata u Domu naroda”, rekao je Čović nakon sjednice HNS-a BiH u Mostaru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*