SLAVNI PEVAČ UMIRE U TEŠKIM MUKAMA: Nije mu ostalo još puno, rastaje se od ŽIVOTA!

Nije mu ostalo još puno, u teškom stanju se rastaje od života!

SLAVNI PEVAČ UMIRE U TEŠKIM MUKAMA: Nije mu ostalo još puno, rastaje se od ŽIVOTA!

Ozi Ozborn, proslavljeni rok muzičar, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima u poslednjim godinama svog života. Sa svojih 74 godine, Ozi je izjavio da ne želi da živi “dug, jadan život i da se oseća očajno” usled pogoršanog zdravstvenog stanja i problema sa kretanjem. Iako je svestan svog stanja, Ozi ističe da još uvek ima života u sebi, uprkos činjenici da se uglavnom kreće u kolicima i uz pomoć.

2003. godine dijagnostikovana mu je Parkinsonova bolest, a tokom četvrte operacije leđa 2019. otkriven mu je i tumor u kičmi. Kako je muzičar istakao, ne želi da dugo da pati, pa iako nije spreman da umre, želi da se to desi što pre.

– Ne osećam se spremnim da umrem, ali ne želim da imam dugo, bolno i očajno postojanje. Sviđa mi se ideja da ukoliko imaš terminalno oboljenje, možeš da odeš u mesto u Švajcarskoj i obaviš to brzo. Gledao sam mog oca kako umire od tumora – objasnio je Ozborn nedavno.

Inače, Ozi i njegova supruga Šeron nedavno su proslavili 41. godišnjicu braka, što Ozi opisuje kao neverovatno iskustvo. Par ima troje dece, KeliEjmi Džeka, i takođe su postali baka i deka. Šeron je nedavno privukla pažnju javnosti zbog drastičnog gubitka težine, a spekuliše se da je to rezultat korišćenja leka Ozempik, koji je prvobitno namenjen za lečenje dijabetisa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*