60 MRTVIH! STRAVIČAN POŽAR U GLAVNOM GRADU, Sirene odjekuju na sve strane: GORI NAJVEĆA PIJACA – GORI SVE… (VIDEO)

Polako nam se bliži kraj i ove nedelje i možemo reći da nam nikako ne stižu lepe vesti iz sveta. Svakako da je u gro planu u poslednjih par dana trenutna situacija sa mobilizacijom u Rusiji i eventualnom 3 Svetskom ratu, o kojem se itekako priča. MMnogo njih je u velikom strahu ne bi li Vladimir Putin slučajno aktivirao nuklearno oružje, a tada celom ovom delu Evrope ne bi bilo nimalo dobro niti bi imali spasa.

Ali i pored ovoga u svetu se dešavaju i druge stvari i događaji koji su loši a da nije u pitanju rat. Mi danas govorimo i pišemo kao što i sami možete da viidte o požarima koji su itekako bili aktivni i ovoga leta. Jednostavno visoke temperature, uvek dovedu do trenutka nepažnje jedne, ili više osoba, i dobijemo požare koji se gase po nekoliko dana.

Međutim, požari u velikim svetskim centrima su jako retki a današnja vest nam dolazi iz glavnog grada Francuske – Pariza koji se suočio sa jednim od većih požara u poslednje vreme. Naime, opet je glavni uzročnik požara upravo čovek, jer se zapalioo i skaldište najveće pijace u Francuskoj popularnog La Figara. Pijaca se inače zove Rinži a vatrogasci ove nedelje u Parizi su imali pune ruke posla. Kolik je požar bio jak, pokazuje i podatak da se dim gust i crn video na nekoliko kilometsra udaljenosti od Pariza. Inače, ako niste upoznati, popularna i najveća pijaca u Francuskoj, proteže se čak na 243 hektara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*