Bio na ivici SMRTI, UNUK će ga podmladiti – OTAC Marije Šerifović se oglasio, otkrio kad će BABINE

Nakon vesti da je Marija Šerifović postala majka i dočekala svog sina uz pomoć surogat majke, mnogi su se pitali kako na to gleda pevačicina porodica, kao i kada se očekuje proslava

Pevačica Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina, uz pomoć surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama. Naslednik Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku šira javnost je dočekala sa velikom radošću.

Ovim povodom portal Republika stupila je u kontakt sa njenim ocem, muzičarem Rajkom Šerifovićem, koji je u razgovoru za pomenute medije priznao da jedva čeka da svog unuka uzme u naručje, kao i da je već oduševljen kakav je dasa.

“Mislio sam da je BEBU UKRALA” Saša Popović progovorio o sinu Marije Šerifović, otkrio ŠOK DETALJE poziva
Rajko Šerifović
Foto: ATA images

– Hvala vam najlepše na lepim željama. Što se tiče kako se osećam, ne znam taj osećaj još uvek, oni su u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne… Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo… Jedva čekam ta osetim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija. Što se tiča babina, ne znam da li će to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno sledi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo da svog unuka uzmem u ruke. Stiže paket za njega sutra iz Švajcarske, specijalan poklon za mog unuka… Ma, biće puno poklona, hvala Bogu – rekao je Rajko za pomenuti portal.

Marija-Šerifović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Šerifović je potom otkrio i da je odležao osam meseci u jednoj pančevačkoj zdravstvenoj ustanovi, potom je u jednom momentu oboleo od koronavirusa, kao i da ga je strefio šlog.

– Dobro sam… Marija me je spakovala, odležao sam osam meseci u Pančevu kod nekih njenih prijatelja koji imaju privatnu praksu. U jednom momentu sam oboleo od šloga i od korone! Dobro sam sada, malo mi stopala trnu, pijem neke tablete, ali ostalo je sve u redu. Sada će unuk da me podmaldi – smeje se Rajko u razgovoru za Republiku, ni jednog momenta ne krijući radost zbog prinove u porodici.

Izvor: Srbija Danas/Republika/društvene mreže

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*