Oglasio se lekar koji je radio OBDUKCIJU tela Mateja Periša: Evo šta mu je našao UNUTRA?!

Kada je u pitanju Matej Periš on je bio jedan od najvažnijih vesti u celoj regiji, a posebno u Srbiji i Hrvatskoj, a koja se u proteklih skoro pa 150 dana bavila sa misterioznim nestankom mladog splićanina. Podsećamo, Matej Periš je nestao još 30 decembra prošle godine, kada je izašao iz noćnog kluba Gotik, gde je bio sa svojih šest prijatelja iz Splia i to u majici kratkih rukava.

On se više nije nikada vratio unutra, a oni su njegov nestanak prijavili tek nakon 24 sata. Ono što nikome nije jasno jeste što su oni tako dugo čekali da prijave njegov nestanak, jer je on ipak prijatelj sa kojim su došli u Beograd na proslavu Nove godine. Također, naknadnim pregledom kamera i snimaka koji su bili dostupni sa ulica Beograda, utvrđeno je da on punih 9 minuta trčao ulicama Beograda, a u jednom trenutku je zaustavio taksi, a nakon toga se zaputio do restorana Savanova, gde je ušao u korito reke Save, pa plivao. Nakon toga se izgubio i signal njegovo telefona, a svi su bili ubeđeni da se nesreni mladić udavio u vodi.

Također, cela regija se u tim trenutcima digla na noge, a na društvenim mrežama bio je jako veliki broj grupa koji se bavio nestankom mladog splićanina. Ali, nakon skoro pa 5 meseci, 18. maja na Adi Huji je pronađeno beživotno telo za kojeg se na osnovu odeće ustanovili da je reč o Mateju Perišu.

Ali, sada se oglasio i Savić Slobodan koji je radio obdukciju tela Mateja Periša i rekao je da je prilikom same obrade tela primetio neke jako čudne stvari na Matejevom želudcu, a upravo zbog toga sve to je poslao i na toksikološku analizu, koja neće biti gotova najmanje za dve sedmice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*