SVI SE PITAJU KO JE OTAC NJENOG SINA: Marija Šerifović napokon progovorila iskreno o tome – “Prije dvije godine sam…”

Od čežnje za vlastitim djetetom do stvarnog dolaska svoje bebe, Marija Šerifović prevladala je brojne prepreke s nepokolebljivom odlučnošću, naposljetku prigrlivši duboke radosti majčinstva. Marija Šerifović u društvu surogat majke radosno je dočekala prinovu u svojoj obitelji. Porod se dogodio u Los Angelesu, gdje slavna pjevačica trenutno živi. Marija planira u skoroj budućnosti sina vratiti u Srbiju. Uz nepokolebljivu podršku svoje majke Verice, potpuno je predana odgoju dragog sina koji je uvijek uz nju. Marija je izabrala da zajedno sa svojim djetetom živi u Beogradu. O prinovi u njenom životu već danima pišu svi mediji u Srbiji.

U medicinskoj ustanovi u Los Angelesu Marijina majka Verica Šerifović nije gubila vrijeme i izrazila neizmjernu radost ponosne novopečene bake nakon rođenja unuka. Ispunjena ogromnom srećom, Verica je oduševljeno izjavila: “Dosegla sam vrhunac čistog blaženstva! Što bi moglo biti odgovorno za tako nevjerojatan osjećaj? Nitko drugi nego dolazak mog voljenog unuka! Kako trenutno živim u Sjedinjenim Državama, suzdržat ću se od pružanja bilo kakvih dodatnih detalja u ovom trenutku. Međutim, ne mogu suzdržati svoj neizmjerni osjećaj ponosa i svim srcem pozivam cijeli svijet da se pridruži mojoj proslavi!” -rekla je Verica.

S druge strane, Marija također je iznijela svoja razmišljanja i ispričala svoj osobni put. Otkrila je da je prije dvije godine prošla postupak u kojem su joj izvađene jajne stanice i iskorištene za stvaranje embrija. Nakon detaljne procjene embrija pomoću genetskog testiranja, tri od njih su smatrana održivima. Zbog toga je Marija postala majka djeteta po imenu Mario. Na pitanje o djetetovom ocu i njegovoj ulozi, Marija priznaje postojanje ugovora o povjerljivosti koji ograničava otkrivanje određenih detalja. No, uvjerava da će Mario dobiti iscrpne informacije kada za to dođe vrijeme.

Kako bi prebrodila nepriznavanje surogat majčinstva u Srbiji, Marija Šerifović odlučila je otputovati u Sjedinjene Države. Naime, Los Angeles je poslužio kao mjesto rođenja njezine djece, a medicinska ustanova bila je poprište ovog značajnog događaja. Zbog mješavine osobnih i profesionalnih obveza, Marija je već dulje vrijeme čest gost u Sjedinjenim Državama. Početkom prosinca imala je čast svjedočiti dolasku svog djeteta na kliniku u Los Angelesu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*