MI SMO KRIVI ŠTO SE MIHAILO UBIO: Poruka nakon samoubistva Janjuševog brata otkriva ISTINU koja ledi krv u žilama! (FOTO)

Poruka nakon samoubistva Janjuševog brata otkriva istinu koja ledi krv u žilama!

MI SMO KRIVI ŠTO SE MIHAILO UBIO: Poruka nakon samoubistva Janjuševog brata otkriva ISTINU koja ledi krv u žilama! (FOTO)
Mihailo Janjušević

Rođeni brat učesnika “Elite” Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Inače, kako smo već pisali, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi “Onlifans” na kojoj objavljuje provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljnu svote novca. Zbog toga je često bio ismevan na društvenoj mreži Tviter od strane drugih korisnika, koji sada, po svemu sudeći, krive sebe za njegovu smrt.

Mihailo Janjušević twitter

– Imam osećaj da smo mi tviteraši pomalo krivi jer smo ga zaje*avali prošli mesec… Počivaj u miru – napisao je jedan od korisnika pomenute mreže.

Podsećanja radi, tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republika pisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio. Prema poslednjim informacijama, naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdio uzrok njegove iznenadne smrti.

Janjušev brat Mihailo Janjušević se ubio

Mi smo stupili u kontakt sa Janjuševom porodicom, te smo saznali gde će biti sahranjen Mihailo, koji je pronađen mrtav u svom stanu:

– Porodica neće dolaziti u Beograd, telo će biti dopremljeno u Prijepolje, gde će biti i sahranjen – otkrila je Janjuševa tetka za Republiku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*