Kristijan Golubović:Imao sam vrelu akciju sa Severinom,vidiš da nije pevačica nego pu*ačica

Kristijan Golubović opleo po Severini, otkrio šta dobija u porukama od nepoznatih devojaka, zašto rijaliti treba zabraniti i da li bi išao da brani Kosovo.

Kristijan Golubović u nedavnom intervjuu pričao je o tome šta mu sve devojke šalju u porukama, zašto treba zabraniti rijalitije, i da li bi učestvovao u ratu za Kosovo.

“Ja volim našu istoriju, volim naše borbe. Voleo bih da sam učestvovao u svakom ratu za Srbiju protiv bilo koga. I sad ako treba za Kosovo, ja idem u prve redove. I to među komandantima”, kaže Kristijan.

Govoreći o današnjem društvu, Golubović kaže da je sistem vrednosti poremećen.

“Je l’ Severina zaglaba onoga na jahti. Još je Srbi ženili ovde. I to biznismen i fudbaler.Ja sam imao akciju sa njom to svi znaju Pa gde češ bre?! Pa video si je da glaba tamo na jahtama, vidiš da nije pevačica nego pu*ačica. I kažu dobila je na ceni, te Dara Bubamara, te Karleuša, te ova, te ona. E zato je sistem vrednosti pao. Ja evo govorim i na svom primeru. Kristina Spalević, sadašnja moja devojka, došla je da se promoviše kao pevačica. Dobro se ispromovisala – 24 časa smo se drndali javno, ja prevario ženu. I onda ona kaže kako je to uradila iz ljubavi i kako se ne kaje. Pa trebalo bi da se kaješ”, kaže Kristijan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*