ACA LUKAS UHAPŠEN U RANE JUTARNJE SATA! Pronađen pištolj, prinuđen na predaju – Šta se dešavalo u ĆELIJI tokom noći otkriva se uznemirujućim detaljima.

Aca Lukas, popularni pevač, doživeo je hapšenje tokom akcije “Sablja” 2003. godine zbog posedovanja pištolja bez dozvole. U jednom od televizijskih intervjua, pevač je podelio sećanja na te događaje, otkrivajući detalje hapšenja i vremena provedenog u zatvoru.

“Policija me je pronašla s pištoljem u spavaćoj sobi, tačnije u ženinoj tašni. Kad su me pitali da li imam oružje u stanu, odmah sam im ga predao. Napravili su zapisnik i odveli me u Centralni zatvor”, izjavio je Aca Lukas. Pevač je dalje opisao iskustvo boravka u zatvoru, naglašavajući situaciju u trenutku kada su ga prvi put doveli u ćeliju.

“Doveli su me u zatvor oko tri-četiri ujutru. Nijedan zatvorenik nije znao da dolazim. Kada sam ušao u ćeliju, tražio sam slobodan krevet da legnem. Budim se ujutru i čujem: ‘Jeste, nije, ma jeste, ma nije’. Pomislio sam, šta se dešava? Četiri glave su gledale u mene. Pokušavali su da utvrde da li sam zaista Aca Lukas. Bilo mi je smešno, pa sam im odmah rekao da jesam. Njima je bilo teško da poveruju da se bude u zatvoru pored Lukasa”, delio je svoje iskustvo Lukas.

Izlazak iz zatvora označio je slobodu za mnoge, ali ne i za Acu Lukasa. “Odrekao sam se prava na žalbu i otišao u ‘Padinsku skelu’. Tamo je bilo kao u banji, mogao si da izađeš napolje da treniraš. Ali, kada sam izašao iz zatvora, bio sam besan, osećao sam se loše i doživeo sam porodičnu tragediju – umro mi je otac. Ma, neka se nikada ne ponovi”, zaključio je Lukas, deleći svoja teška iskustva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*