NEVIĐEN UŽAS ZA NOVU GODINU: Unuci poginuli sa babom i dedom, zajedno dočekali ponoć, ali slavlje se pretvorilo u TRAGEDIJU (FOTO)

Užasna saobraćajna nesreća obilježila je prve trenutke 2024. godine na Kipru. U frontalnom sudaru automobila i kamioneta na putu u blizini Limasola oko pola sata posle ponoći poginula je četvoročlana porodica. Među žrtvama su Vafula Georgija (27), koja je vozila mali putnički automobil, njen brat Nikolas (17) i baka i deda Nikolas (73) i Evantija (Evantija (73 godine) Zavros. Kamionom je navodno upravljao par iz Sirije, koji su teško povrijeđeni. Test vozača kamiona bio je negativan na alkohol i drogu. Prema pisanju lokalnih medija, porodica je zajedno proslavila dolazak 2024. godine, a potom su unuci hteli da odvedu baku i dedu kući.

Nesreća se dogodila kada je Vafula skretao desno na raskrsnici i sudario se sa kamionetom. – Na raskrsnici su postavljeni semafori, a utvrđuju se konkretne okolnosti nesreće. Neke recenzije su u pregledu. Vatrogasci su unesrećenog izvukli iz vozila. Službenik saobraćajne policije Marios Kararambos rekao je da su prebačeni u bolnicu u Limasolu gdje su proglašeni mrtvima. Kararambos je dodao da žrtva nije bila vezana pojasom. – Došlo je do teškog sudara, moguće i povećane brzine, što je predmet uviđaja. Sve mogućnosti se istražuju – kaže Kararambos. Podsetimo se da su mladić i devojka tokom Božića izgubili noge u saobraćajnoj nesreći u Parami na Krfu! Aleksandar (28) i Ilijana (22) su se kretali velikom brzinom kada su izgubili kontrolu i sleteli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*