Mahira prekinula tišinu: Brutalno odgovorila na prozivke (Video)

Iako je prošlo tri mjeseca od njenog vjenčanja, Mahira Hajdarpašić suočava se s nizom napada i kritika koje dolaze, naizgled, iz neočekivanih smjerova. Ova hrabra žena, koja je po drugi put zakoračila u bračnu zajednicu, ne prolazi neprimijećeno bilo šta da uradi ili prokomentariše, a napadi, zanimljivo, uglavnom stižu od strane žena.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedna od njih, koristeći Mahiru izjavu o udaji, odlučila se da na prozovanje Mahire, iznoseći svoje nezadovoljstvo i upoređujući je s drugim odnedavno aktuelnim ličnostima.

“Mene sramota ko mi sve vazi i glumi mi nešto. Ova ko Edin Tule, društveni eksperiment. Držite li se vi propisa Turbo Bule! Putine, brate, pali je više”, napisala je izvjesna Adela o Mahiri koja nije reagovala kad je prozvala prvi put.

Očito nezadovoljstvo kulminiralo je kada je ista osoba prokomentirala Mahirin fizički izgled, pridodavši komentaru neprimjerene izjave o njenom vjerskom opredjeljenju. Mahira, koja je prije toga ostala nijema na njene komentare, odlučila je stati na kraj ovom neprijateljskom ponašanju.

Na svom Instagram profilu, Mahira je odgovorila: “Mnogo si hrabra. Prvi put sam te iskulirala jer te zlu od žene ne znam…”, počela je svoju objavu, a ostatak Mahirinog odgovora poslušajte u videu ispod:

Ovim jasnim odgovorom, Mahira Hajdarpašić pokazala je svoju hrabrost i odlučnost da se suprotstavi negativnim komentarima koji dolaze na njen račun. Ovo direktno obraćanje sugerira da Mahira neće dozvoliti da je kritike zaustave te da će hrabro i samouvjereno koračati dalje, nastavljajući svoj život bez obzira na ostrašćene komentare. Nadamo se da će ovaj njen odgovor dovesti do prestanka neprimjerenih komentara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*