CRNI JANUAR U SRBIJI! Preminuo NAJPOZNATIJI PEVAČ, suze, bol i samo tuga..ZAŠTO ON BAŠ?!

Svi smo nadali kako će ova nova 2023 godina da započne sa lepim i pozitivnim vestima, to za sada nije slučaj jer koji god portal da otvorimo, ili da uđemo na društvene mreže vidimo neke vesti koje su povezane sa crnnom hronikom a koje su se desile ili negde u svetu ili kod nas. To se posebno nekako odnosi na poznate ličnosti a na veliku žalost poslednjih par godina napustilo nas je mnogo njih.

Sve se to posebno odnosi na naš region a celu 2022 godinu ćemo na veliku žalost najviše da pamtimo po tim vestima jer mnogo je velikih imena koja su nas napustila a koja su iza sebe na najvnoj sceni ostavili neizbrisiv trag. Na veliku žalost i danas imamo vesti koje su povezane sa crnom hronikom, koje nam dolaze iz Srbije a koje se odnose na to da nas je napustio još jean velikan a radi se o popularnom pevaču narodne muzike Zoranu Kaleziću, čija sm*t je prosto šokirala domaću estradu.

Na veliku žalost on je preminuo nakon duge i teške borbe sa opakom bolesti a inače je sredinom prošle godine saznao da ima tum*r koji je već uznapredovao i na veliku žalost za jega nije bilo spasa. On je početkom prošlog mjeseca bio gost u jednoj emisiji gdje je on govorio o svojoj karijeri, ali i bolesti, a rekao je tada: “Ja sam na vreme očima dušu napojio lepotom i shvatio šta je novac. A šta ja novcem mogu da kupim? Mogu da kupim par godina života. Borim se sa ovim kancerom, i onda malo da poboljšam neku terapiju. Ali ništa mnogo. Ne mogu da se spasem”, rekao je Zoran tada. Iako je bio bolestan on je uspio da izda novi album na kojem se našlo devet pjesama, a jedna se posebno izdvaja, pjesma koja se zove “Pjesma o Ireni”, koju je on posvetio ljubavi svog života.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*