Isplivala istina, Šabanov sestrić nije mogao više da šuti, od bola progovorio: Gordana ga je tjerala da ovo radi, niko nije znao – jadan čovjek šta je sve prošao..

Iako svi volimo slavne ličnosti, treba priznati da nisu ništa bolji od prosječne osobe i da su i oni sposobni na svašta. Za Šabana se dugo znalo da je imao aferu sa drugom ženom, a mnogi podsjećaju i da je njegova supruga Gordana bila okrutna prema njemu i iskorištavala ga.

Danas otkrivamo šta je sestrić pokojnog Šabana imao da kaže o Gordani Šaulić i njenom odnosu sa suprugom. Naime, Bekir Cakić je ime ovog sestrića i on tvrdi kako je Gordana namjerno udaljila Šabana od njegove porodice, a naročito od sina iz drugog odnosa po imenu Robert.

Bekir navodi kako je Gordana mislila da bi taj sin imao mogućnost da uzme dio imovine i ostavštine nakon Šabanove smrti, pa nije dala ni njemu ni Šabanovoj porodici da budu na posmrtnici. Pored toga tvrdi da je ona indirektno kriva za Šabanov rani odlazak sa ovog svijeta u zagrobni život.

Navodno je Gordana bila toliko žedna novca da je unaprijed dogovorila mnoge koncerte te godine kad je Šaban poginuo, iako je on tad već planirao biti u penziji. Međutim, ona je već uzela predujam za te koncerte i nije htjela vraćati novac već je tjerala Šabana da ispoštuje zakazane svirke. Mnogi su povezali da Šaban nikad ne bi ni poginuo da se samo penzionisao kako je prvobitno planirao.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*