Otkriven identitet žene koja je poginula u nesreći u Makedoniji koju je usmrtio Đorđe David

Đorđe David je sinoć u Makedoniji pokosio ženu koja je preminula. Kako saznajemo u blizini je bila i kćerka nesrećne žene.

Lj. T. (49) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na auto-putu Kumanovo-Tabanovci, a u kojoj je učestvovao i Đorđe David.

Kako je saopštila policija, nesreća, u kojoj su učestvovala tri vozila, dogodila se sinoć oko 20 časova.

“U nesreći su učestvovala vozila “volkswagen polo” sa kumanovskim registracijama, kojim je upravljao B. T. (24) iz Kumanova, “volkswagen golf” skopskih registracija, kojim je upravljao V. P. (45) i “opet insignia” srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Đ. N. (59), državljanin Republike Srbije. U nesreći je stradala Lj. T. (49) iz Kumanova, koja je bila suvozač u vozilu marke “VW polo””, naveli su iz policije.

Kako je saopšteno, smrt žene konstatovali su ljekari kumanovske Hitne pomoći.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema navodima policije V. P. je zadobio teške tjelesne povrede, a povređeni su i B. T. i Đorđe David, koji su prevezeni u bolnicu, prenosi “Telegraf”.

Inače, dva automobila su se sudarila, a Đorđe David je naletio na ženu koja je stajala ispred i pokosio je, dok je njena kćerka bila u blizini.

Ženska osoba je ušla na autoput u suprotnom pravcu i sudarila se sa drugim automobilom. U tom momentu su oba automobila ostala na sredini puta popriječeni. Tada je Đorđe David naletio na njih jer je bila magla i nisu imali farove, kao ni bilo kakve oznake. Žena koja je poginula je stajala pored kola, a pjevač ju je pokosio, dok se drugom vozaču bore za život.

Na mrežama su se pojavili snimci i fotografije saobraćanje nesreće koju je doživeo pjevač.

blic.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*