Ovo je potresna ISPOVEST ŠABANOVE UDOVICE: “Svi misle da mi je lako sa Šabanovom penzijom od 5.420 evra? Koliko mi je teško da živim samo ja znam!

Smrt Šabana Šaulića prije dvije godine je zatekla se koji su ga poznavali. Niko nije mogao da vjeruje da je pokojni pjevač stradao na takav način, te i dan danas postoji tuga i žal za njim. Mnogo slučajnosti se poklopilo na taj dan, koje se inače ni pod kojim uslovima ne bi mogle poklopiti, i to je valjda sudbina.

Oglasila se porodica Šaulić – progovorili o tajnom računu i dva miliona  eura – Haber.ba

Na njegovoj sahrani je bilo prisutno oko 7 hiljada ljudi, među kojima je bilo i mnogo javnih ličnosti. Na sahrani je veliku pažnju privukao i Šabanov vanbračni sin Robert, sa kojim je naknadno Šabanova udovica vodila bitku.

Prestalo je da kuca veliko srce..." Oglasila se porodica Šabana Šaulića -  Telegraf.rs

Naime, ona vjeruje da se on pojavio kako bi uzeo jedan dio Šabanovog nasljedstva, te je odmah reagovala na to. Sav novac sa njegovih bankovnih računa je prebacila na svoj račun. Odmah nakon sahrane je govorila da joj to neće biti dovoljno.

Šaban Šaulić: Porodica mi je sada najbitnija!

Ona je navela da mora platiti ogromne honorare za sve nastupe koje je Šaban imao unaprijed zakazane, a također, i da su neki njeni poslovi propali tako da od njegovog novca ništa nije ostalo.

Prema posljednjim informacijama vezanim za porodicu Šaulić, Gordani situacija sa korona virusom je jako teško pala, te i penzija koju prima od 5000 eura, za koju je Šaban uplaćivao u Austriji svih prethodnih godina joj nije dovoljna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*