UDAJE SE MARIJA ŠERIFOVIĆ?! Pevačica javno zaprosila koleginicu, ova odmah pristala – pogledajte KAKVA JE BOMBA (FOTO)

Pop pjevačica Marija Šerifović je jedna od najpopularnijih na domaćoj javnoj sceni u čitavoj regiji. Marija ima toliko moćan glas koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim . Izgradila je veoma uspješnu karijeru , i jedna je od rijetkih pjevačica koje mogu da napune svaku dvoranu , kao i najveće stadione , i uvijek se za njen nastup traži karta više.

Marija je 2007.godine pobijedila na Eurosongu sa svojom prepoznatljivom pjesmom Molitva , i ovo prestižno takmičenje je dovela u Beograd. Nedavno je Marija izbacila i novu pjesmu Dobar vam dan koja je odmah osvojila njene fanove . Marija je već godinama aktivni član žirija u poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda i pokazala se kao izvrsna mentorica jer po pravilu najviše njeni kandidati pobjeđuu.

U vrijeme pandemije korona virusa pjevačica je otvorila svoj you tube kanal , koji broji veliki broj pratilaca , i koji joj donosi značajne prihode , pa je nedavno svoju majku Vericu počastila i stanom u zgradi u kojoj živi i sama . Marija se u javnosti izjasnila kao LGBTQ populacije , i svi vrebaju da je uhvate sa njenim partnerom ali do sada nikome nije pošlo za rukom.Prije nekoliko dana je Marija imala nastup u Belekspo centru u Beogradu . Kao gošću je pozvala pjevačicu Sanju Vučić koja je sve prisutne oduševila sa svojim glasom . Marija je pitala šta je to i kako to pjjeva i da može tri puta da se bolje sve izvede .Nakon toga je u svom stilu pitala Sanju da se uda za nju , a ona joj je odgovorila da je to završeno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*