Nikola iz Bijeljine poručio Aci što je prijetio Bošnjacima: “Stid me je što si ti Srbin! Bijeljina je grad svih nas!”

Maloljetnik koji je u Bijeljini iznio gnušne poruke Bošnjacima, postao je tema broj 1 u Bosni i Hercegovini ali donekle i u regionu.

Neljudskim, nevaspitnim ponašanjem razbijesnio je sve normalne ljude u Bosni i Hercegovini a naročito Bošnjake. Nikola iz Bijeljine se tim povodom oglasio na fejsbuku i poslao poruku koja treba ozbiljno da se uzme u obzir. Svaka teza treba da ima i antitezu a Nikola je to svojim statusom jako lijepo objasnio.

Nikolin status prenosimo u cjelosti:
“Zgrožen onim neljudskim ponašanjem klinca Ace, potaknut sam reći koju riječ na to zbivanje. Ja, kao Bijeljinac, gnušam se takvog “gesta”. On zaboravlja da Bijeljina nije samo srpska, nego i bošnjačka i romska i da ne dužim spisak – Bijeljina je NAŠA, svih onih koji žive u njoj i koji je vole! Ne mogu moju Bijeljinu zamisliti bez prijatelja Bošnjaka i Roma. Odakle meni pravo da pomislim da meni, kao Nikoli Bijeljina pripada više nego nekom Amiru koji isto živi u Bijeljini i čiji su preci tu decenijama, kao i moji? I onda dođe jedan balavac koji misli da je IN i lupeta gluposti ko maksim po diviziji. Nadam se da će se jednog dana pokajati, ali ako se i ne pokaje to će biti njemu i samo njemu na obraz ali i njegovoj porodici. Da se izvinjavam nemam potrebe bilo kome jer nisam ništa lično uradio ali da me je stid što je taj mali klinac Srbin, to itekako.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*