Jedna od verzija o nestanku male Danke je veom čudna

Ekipa Informera koja se nalazi u Banjskom polju i izveštava o najnovijim informacijama o nestanku male Danke Ilić (2) kojoj se svaki trag gubi u utorak 26. marta, posetila je danas granični prelaz između Srbije i Bugaske “Vršku čuku”.
Postoji mnogo verzija i “čaršijskih priča” o nestanku male Danke, a jedna od njih je i ta da je možda neko tipovao malu Danku, oteo, a zatim pobegao u neku susednu državu.

Granični prelaz “Vrška čuka” nalazi se na samo 45 kilometara od Banjskog polja, gde je prema rečima majke, nestala devojčica i poslednji put viđena.

Naša ekipa je proverila kako funkcioniše kontrola na tom prelazu i saznali da je kontrola pojačana. Policija obavlja svoj posao kao i do sada, ali je u poslednja četiri dana to na višem nivou.

Niko ne može da prođe dok se ne obavi detaljna kontrola. Ono što je ekipa Informera primetila, dok smo bili na ovom prelazu, nismo ugledali nijedno vozilo srpskih registracija, već su to uglavnom prolazili bugarski državljani.

Podsetimo, policijski helikopteri po nalogu ministra Bratislava Gašića petog dana nadleću pojatu gde je, kako se pretpostavlja, nestala devojčica Danka Ilić (2) iz Banjskog polja kod Bora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*