“DANKA JE SADA RAJSKA PTICA…” Poruke na profilu majke UBIJENE devojčice iz Bora POCEPAĆE vaše srce (FOTO)

Ljude iz Srbije i celog regiona, koji su se danima molili za devojčicu Danku Ilić (2), slomila je vest da je dete, maleno i nevino, ubijeno.

Od tada, na profilu njene majke, ne prestaju da se nižu reči saosećanja i podrške. Mnogo je i onih koji su revoltirani što je majka danima razapinjana na mrežama da je možda nešto nažao učinila Danki ili ju je čak prodala…

  • Kaju li se danas imalo ovi što su optužili ovu nesretnu majku za prodaju djeteta …? Sram i stid da vas bude, bitno je samo komentarisat i ispirat usta tuđim problemima a svoje ne vidite – glasi jedan od komentara. Puno je i izjava saučešća i poruka majki da izdrži strašnu bol:
  • Moje iskreno saučešće roditeljima. Neka mali anđeo počiva u miru. Danka je sada rajska ptica – piše među brojnim oproštajnim porukama.

Ali pored tuge, bes je takođe prisutan:

  • Svi vi koji ste ovu ženu danima razapinjali da je prodala svoje dete, neka vam je na obraz i na čast. Porodici duboko saučešće.
  • Majka, mnogo mi je žao zbog vašeg gubitka i zbog svega što ste preživeli posle toga – piše druga majka, saosećajući.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je dvojicu muškaraca iz okoline Bora pod sumnjom da su ubili malu Danku. Telo devojčice nije nađeno.

Kako se saznaje, devojčicu su udarili kolima, telo stavili u službeno vozilo i bacili na deponiju. Njeno telo su, navodno, prekrili smećem. Sumnja se da je devojčica bila živa, a oni pijani.

  • Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu – kaže izvor.

Izvor: Srbija Danas

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*