NEVIĐENI Š0K- “HRANIŠ DETE, ODGOJIŠ, A ONO DOĐE U ZVEZDE GRANDA I POKAŽE DA SE VIDI SVE”- Kandidatkinja obrukala TAKMIČENJE I PORODICU za sve pare! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se najnovije teme koja nam dolazi sa naše javne scene, a koja je prepuna ličnosti koje pokreću brojna dešavanja. Naime, kada je riječ o javnoj sceni, poslednjih godina devojke koje se pojave na istoj su prosto, blago rečeno skrenule sa uma. Naime, dovoljno je samo da otvorite neku od društvenih mreža na internetu, te da povedočimo šta se to tamo dešava. Dakle jednostavno je tako postalo da ako želite uspjeh onda je potrebno da radite što veće skandale, kao i da imate što manje krpica na sebi.

Naime, mnogo je starleta koje su svjetski postale popularne, a kao što je Kim Kardašijan, a koja je doslovno pomutila mozak današnjim djevojkama pa onda ne treba da vas čudi da vidite neku djevojku iz srednje škole koja na sebi nema ni brushalter. Naime, mi ćemo danas da se pozabavimo popularnim takmičenjem Zvezde Granda, a sinoć smo imali priliku da gledamo veliko finale, gdje je na kraju po mišljenju publike, pobjedu odnijela Slavica Angelovska iz Makedonije. Naime, od ranije je poznato da je veliki broj takmičara koji se pojavi pred stručnim žirijem usmjeren na to da iznese što unikatniju kombinaciju, ali ipak može se reći da neki doslovno i pretjeruju. Naime jedna od njih je i Nadica Vermezović koja je jedne sezone bila dio ovog takmičenja, a koja je imala takav stajling pa je čak i Jelenu šokirala, te je i ona ostala u njeverici, a svi znamo kako ona umije da se nosi.

Dakle, ovo je majka malodobnog dječaka, a koja je na sebi imala kombinezon koji samo prekriva intimni dio, a komentari na društvenim mrežama su se samo nizali: ” Kako ono, hraniš dete, vaspitavaš, a to dođe na Zvezde Granda da pokaže onu svoju stvar”, bili su samo neki od komentara. Vaša mišljenja na ovu temu? Pišite nam u komentarima ispod.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*