UŽAS U SRBIJI, GORE CELI SVATOVI! Haos na cesti, posle teškog sudara , sve se pretvorilo u buktinju (FOTO)

Mladićevo vozilo sudarilo se s kamionom i nakon toga se zapalilo. Srećom, vozač kamiona nije zadobio povrede, ali su tri putnika u automobilu povređena i prevezena u užičku bolnicu. Napominjemo da je preminula osoba bila dio svadbene povorke, prenose mediji. Tragični incident dogodio se kada je snimatelj pokušao zaobići automobil, ali je tada došlo do neočekivanog sudara sa kamionom koji je nažalost izazvao veliku silu prilikom udarom i usmrtio navedenu osobu.

Kako prenose mediji, u nesreći su sudjelovali kamion bosanskohercegovačkih registarskih oznaka i automobil užičkih tablica, a jedna osoba je zadobila teške ozljede. Vozač kamiona je navodno neozlijeđen,a sama nesreća je stvorila gusti pokrivač crnog dima, vjerojatno zbog paljenja požara na kamionu, te su bile vidno razbacane krhotine stakla po cesti. Priča se da je svadbena kolona išla od Užica do Mokre Gore. Tijekom vožnje, snimateljevo vozilo pretjecalo je ostala vozila u povorci, ali se nažalost sudarilo s kamionom koji je dolazio u susret.

Po zaprimljenom pozivu na mjesto požara stigla je ekipa od desetak vatrogasaca uz pomoć pet vatrogasnih vozila. Medicinsku skrb o ranjenima pružali su liječnici iz dva sanitetska vozila. Nakon incidenta, službenici za provođenje zakona poduzimaju mjere opreza kako bi zajamčili sigurnost područja, a istraga je pokrenuta. Zbog toga je sav promet vozila na ovoj dionici ceste do daljnjega obustavljen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*