NAJNOVIJA VEST! Brena teško stradala, VATROGASCI JE VADILI IZ AUTA… OVO su najnovije informacije

Nakon nesretnog slučaja prijeloma obje ruke, simpatična Brena ne može obavljati osnovne poslove poput samostalnog jela. Slijedom toga, njezina obitelj pruža pomoć po ovom pitanju, a ona predviđa nošenje gipsa na rukama minimalno šest tjedana.

Krajem tjedna iz lovranske klinike bit će otpuštena simpatična Brena, koja je doživjela pad s lomom obje ruke. Unatoč operaciji, i dalje trpi intenzivnu nelagodu.

Troškovi njezine medicinske skrbi iznose ukupno 30.000 kuna, teret koji će samostalno podnijeti.Kako prenosi 24 sata, poznata pjevačica uvjerena je da je na nju bačeno prokletstvo zbog niza nedaća koje je doživjela.

Te nesreće uključuju neriješenu otmicu njezina sina 2000. godine, tragičnu smrt njezina oca u prometnoj nesreći, operaciju ruke za liječenje začepljene vene i nedavnu nesreću koja ju je gurnula na rub očaja. Brena sada treba pomoć svoje obitelji da jede i morat će nositi gips na rukama najmanje šest tjedana.

Unatoč ovim izazovima, cijenjena regionalna diva Lepa Brena održat će niz koncerata u Sarajevu, koje je posjetila tijekom vikenda. Tijekom svog gostovanja gostovala je u jednoj emisiji gdje je govorila o svom odrastanju, vezi s Bovom Živojinovićem, te podijelila svoje mišljenje o uspjehu Aleksandre Prijović.Boba je moja stijena, moj stup snage!

On je taj na kojeg se mogu osloniti, s njim plakati i tražiti utjehu. On je osoba koja me može vidjeti i kroz osmijeh i kroz moj bijes. U trenucima radosti svi se okupljaju, au teškim trenucima važno je imati nekoga posebnog uz sebe.

Zajedno smo bezbroj godina, nedavno smo proslavili 32. godišnjicu braka. Kakav muškarac ne bi cijenio ljepotu drugih žena? A kakva bi to žena bila da joj se muškarci ne dive? Baš poput lavice, ne provociraj je dok ne podigne glavu! Riječi su to Brene, gostujući u emisiji Senada Hadžifejzovića na Face TV, govoreći o svojim sinovima: “Vjerujem da su lijepo vaspitani i obrazovani pojedinci”. Moji sinovi su dobro školovani, ponosno je rekla Brena. Kad se vratim kući, ja nisam Lepa Brena;

Ja sam odana supruga i majka, dodala je. Dok Aleksandra Prijović postiže neviđene uspjehe, Lepa Brena dijeli svoje mišljenje o Aleksandri i njenim uspjesima.Čini se da je Aleksandrin životni put unaprijed određen i doveo je do stvaranja nesvakidašnje priče. Ulaskom u cijenjenu momčad Real Madrida napravila je značajan pomak.

Naše kolektivno iskustvo, uključujući i uspješnog Filipa koji je diplomirao na prestižnom američkom koledžu i radio uz mene, odigralo je presudnu ulogu na njezinom putu. Spoj Aleksandrinog talenta i Filipovih organizacijskih sposobnosti stvorio je zaista čaroban doživljaj za ppubliku.

Neosporno je da je imati renomiranog producenta ključno za postizanje slave u današnjem svijetu. Kao i kultna pjevačica Lepa Brena, koja je imala podršku cijenjenog producenta Slatki greh, i ja svoj uspjeh dugujem njihovoj neprocjenjivoj pomoći.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*