NAVIJAČI RUMUNIJE VIKALI “KOSOVO JE SRBIJA”, A POGLEDAJTE KAKO IM JE ODGOVORIO GOLMAN KOSOVA DOK JE IZLAZIO SA STADIONA: Slika obilazi društvene mreže (FOTO)

Veliki neredi obilježili su utakmicu Rumunije i Kosova koja se u Bukureštu igrala u kvalifikacijama za Euro.

Rumunija je na kraju slavila rezultatom 2:0, ali tek nakon što je utakmica nastavljena poslije prekida od 45 minuta. 

Do njega je došlo jer su igrači Kosova demonstrativno napustili teren ogorčeni vrijeđanjem i omalovažavanjem rumunjskih navijača.

Himna Kosova nadglasana povicima “Kosovo je Srbija”
Oni su iza južnog gola, na tribini ultrasa, izvjesili transparent “Kosovo je Srbija”, a prilikom intoniranja himne gostiju vikali su: “Srbija, Srbija!” Zatim su od početka utakmice stalno vikali: “Kosovo je Srbija!” To je u 22. minuti dojadilo igračima Kosova pa su se pokupili s terena ironično pljeskajući rumunjskim navijačima, prenosi Index.hr.

Nakon što je meč konačno završen, rumunjski specijalci okružili su ultrase koji su transparentom i navijanjem poručili da je Kosovo dio Srbije te ih identificirali.

Samir Ujkani, golman Kosova koji je do prije devet godina branio za Albaniju, izlazeći s terena je odgovorio rumunjskim navijačima na uvrede i provokacije. Prolazeći ispod tribine domaćih ultrasa cinično se smijao gledajući ih i pri tome se hvatao za međunožje.

https://twitter.com/Emishor/status/1701869728845689122/photo/1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*