Umrijet ću, a da je ne vidim: Marija Šerifović zaboravila bolesnog oca, ostavila ga u domu za stare – iznio sve detalje

Unatoč brojnim sukobima koje su doživjeli, kao i bolnim primjedbama koje je njen otac Rajko Šerifović upućivao majci Verici Šerifović, Marija Šerifović uvijek je pokazivala brigu i brigu o njemu. Nažalost, Rajkovo zdravlje se nedavno pogoršalo te je dobio gangrenu zbog koje mi je amputiran prst na nozi.

Suočena s tim okolnostima, Marija se našla pred izazovnim izborom da svog oca preseli u starački dom. Osim toga, sama je platila njegove troškove liječenja. Dok je Maria pratila majku na razna putovanja, njezin polubrat Daniel Pavlović posjećivao je Marijina oca Rajka s kojim je živio u istoj zgradi.

Iako je Marija pokrivala sve Rajkove troškove, njega je frustriralo što njegova kćerka dolazi u Kragujevac. Drugi štićenik, čiji otac također radi u staračkom domu, otkrio je da je Rajko često izražavao želju da vidi Mariju, ali i da je razumio njezine profesionalne obaveze i nadolazeće nastupe. 

Nakon mjeseca pripremanja albuma, Mariah konačno odlazi na zasluženo putovanje u Sjedinjene Države na prijeko potreban odmor i opuštanje. Tamo je vrijeme odabrao provoditi s majkom Vericom, a oca je rijetko, ako ikad, spominjao. Njihova je veza bila burna, prvenstveno zbog Veričine velike nesklonosti Rajku, koja je proizašla iz mučenja i zlostavljanja koje je zadavao. Iako mu je na kraju oprostila, Marija je ostala žestoko odana svojoj majci, osiguravajući da njezin otac dobije potrebnu brigu i podršku.

Marija Šerifović rođena je 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu, u Srbiji. Poznata je srpska pjevačica i tekstopisac. Njen put do zvijezda počeo je 2003. godine pobjedom u prestižnom natjecanju “Zvezde Granda”. Svojim izvanrednim vokalnim talentom i zadivljujućim obradama iskrenih balada, Marija je brzo osvojila srca bezbrojnih obožavatelja. Tokom svoje blistave karijere objavila je nekoliko hit singlova kao što su “Molitva”, “Ponuda”, “Jedan vjetar nosi”, “Bez ljubavi” itd., koji su svi osvajali vrhove vrhove ljestvice. .

Marija Šerifović istaknuta je osoba na balkanskoj muzičkoj sceni, ne samo da ima izuzetno uspješnu glazbenu karijeru, već joj je pripala i čast da predstavlja Srbiju na prestižnom natjecanju za pjesmu Eurovizije 2007. Bio je to trijumfalni trenutak kada je izašao kao pobjednica sa svojom zadivljujućom pjesmom “Molitva” .

Ova izvanredna pobjeda nije samo da joj je donijela slavu, već je označila i prvu pobjedu Srbije na ovom prestižnom natjecanju.

Marija Šerifović poznata je po svom jedinstvenom i upečatljivom izgledu te cijenjena zbog svog snažnog umjetničkog izričaja.(RBSM-RADIO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*