“MILJANA I VLADIMIR KECMANOVIĆ SU KOD DECE U STAN DOVODILI LJUBAVNIKE – to je od malog napravilo ubicu”! Šok izjava na suđenju roditeljima dečaka-ubice!

Roditelji koji oplakuju gubitak svoje djece u tragičnom incidentu koji se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” očajnički traže odgovore.

Njihov kolega student Kosta Kecmanović, koji je tada imao samo 13 godina, počinio je ovaj stravičan čin, ostavivši roditelje da se bore s razlozima silaska njihovog djeteta u mrak.

Usred svoje tjeskobe, oni razmjenjuju glasine i informacije, čak dajući svjedočanstvo na sudu o srceparajućem trenutku kada su otkrili razarajući gubitak svoje voljene djece. Anđelko Aco Aćimović, otac Angeline Aćimović, koja se 12 mjeseci borila za život prije nego što je 15. maja podlegla povredama, hrabro se obratio sudu izražavajući neizmjeran bol koji ga proždire.

Otkrivanje istine njegov je nepokolebljiv cilj, a uznemirujuće je otkriti da otac zločinca, doktor radiologije po imenu dr Vladimir Kecmanović, ima mizoginistička uvjerenja. Medicinska sestra koja je radila zajedno sa dr. Kecmanovićem, čvrsto je vjerovala da njegovo konstantno grubo ponašanje ukazuje na potencijalnu štetu svima, a posebno ženama.

Ovo uznemirujuće otkriće izašlo je na videlo kada je porodica osmislila plan da eliminiše svoje ženske članice, što je rezultiralo tragičnom smrću osam mladih devojaka. Kosta, koji je takođe bio povezan sa grupom koja je gajila prezir prema ženama, bio je pod uticajem devijantnog ponašanja koje su pokazivali i njegova majka i otac. Aćimović je elaborirao o majčinom propustu da prizna ili odgovori na ovo toksično okruženje.

Uprkos prigovoru sudije o otkrivanju ličnih podataka o bračnom paru Kecmanovića, koji nisu u vezi sa gnusnim zločinom njihovog sina, otac je izrazio duboku tjeskobu, tugu i strah zbog gubitka djeteta. Otkrio je i postojanje posebne dinamike u porodici Kecmanović.

Aćimović je istakao značaj psihološke spremnosti, posebno za mladog dječaka koji je postao introvertiran i zaokupljen svojim aktivnostima, jer je svaki član porodice susreo svog partnera uz svog sina.

Svojevremeno je Angelinin otac izrazio sumnju, nagoveštavajući da je osoba koja stoji iza masakra dobila uputstva da počini tako strašno delo.

Njegovi postupci bili su lišeni bilo kakvog ličnog plana ili eksplicitne deklaracije o motivima. Uprkos glasinama o vršnjačkoj agresiji, nije bilo dokaza o nasilnom ponašanju koje bi se moglo smatrati vrednim. Vjerujem da ga je neka vanjska sila natjerala da sastavi tu poznatu listu.(RBSM-RADIO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*