OGLASIO SE DEDA DANKE ILIĆ O SMRTI MAJKE JEDNOG OD UBICA NJEGOVE UNUKE: “Šta se sa njima dešava…?!”

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u kući kod komšinice. Ne bih se oglašavao sve dok se ne završi cio slučaj, tad ću sve iskomentarisati. Inače, za komentar, nemam nikakav, šta se sa njima dešava…, rekao je za Republiku Milan Ilić, djed male Danke Ilić povodom smrti majke jednog od ubica njegove unuke, Svetlane Dragijević.

Na pitanje da li ima novih informacija po pitanju slučaja male Danke kratko je rekao da za to pitamo njegovog sina.

Podsjećamo, Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u kući kod komšinice.

Kako su objasnili ljudi u čijoj kući je umrla, Svetlana se samo srušila dok je pila kafu. Oni su šokirani onim što se desilo, mlađi članovi porodice su rekli za Republiku da je strašno ono što je zadesilo Svetlanu.

– Otac i majka su bili sami kod kuće, mi tad nismo bili tu. U šoku smo, ne znamo šta bi rekli. Pila je kod nas kafu, kada se samo sručila, najvjerovatnije je u pitanju srce, ljekari su konstatovali smrt i to je bilo sve. Jutros je pustila živinu, a sad ko će se o tim životinjama brinuti niko ne zna, kuća je zapečaćena – navode članovi porodice Todorović.

Kažu da nije svakodnevno navraćala, ali da je poslije svega što se dogodilo, ponekad dolazila na kafu. Kažu i da ne znaju ko će je sahraniti.

Podsjećamo, majka ubice Svetlana Dragijević danas je iznenada preminula u selu Zlot, a nekoliko dana poslije otkrivanja šta se dogodilo maloj Danci, u PS u Boru umro je njen drugi sin Dalibor Dragijević. On je bio uhapšen zajedno sa ocem, pod sumnjom da su bratu odnosno sinu Dejanu Dragijeviću pomogli da premjesti tijelo male Danke, sa deponije gdje ga je Dejan zajedno sa Srđanom Jankovićem prvobitno bacio.

Dejan Dragijević i Srđan Jankvić, najprije su, mrtvi pijani automobilom 26. marta udarili malu Danku kad je izašla iz vidokruga majke, a poslije su povrijeđeno dijete ubacili u gepek. Kad se mala probudila, oni su je udavili i bacili na deponiju. Međutim, tijelo djeteta još nije nađeno, jer Dragijevići navodno ne mogu da se sete gdje su ga ostavili.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*