GOTOVI REZULTATI OBDUKCIJE! Evo šta je uzrok SMRTI brata Vojina Mijatovića

Đ.M. (37) preminuo je juče u Urgentnom centru. Kako saznaje “Blic”, završena je obdukcija koja je ukazala na brojne povrede glave od kojih je jedna u predelu slepočnice, za koju se pretpostavlja da je dovela do pucanja lobanje.

Usled toga Đ. M. je dobio epi napad i infarkt.

– Đ. M. je preminuo na realizaciji. Lekari nisu ni uspeli da završe svu dijagnostiku kada je on preminuo – kaže izvor medija.

Prema nezvaničnim saznanjima tog lista, Đ. M. je dobio šest udaraca u glavu od kojih je jedan bio u predelu slepočnice.

– Taj udarac je doveo do pucanja lobanje od kojih je Mijatović dobio epi napad i infarkt – kaže naš izvor.

Kako objašnjava izvor medija, nakon što rezultati obdukcije budu dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, biće naloženo sudsko medicinsko veštačenje koje će utvrditi na koji način je preminuli zadobio kobne povrede.

Biće ispitano da li je Đ. M. kobnu povredu zadobio od pada, kako je prvobitna informacija bila ili od udarca osoba sa kojima se sukobio.

Do sukoba je došlo, kako je ispričao ministar, a prema rečima supruge preminulog, nakon što su se njihova deca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čoveka nisu mališanima hteli da vrate loptu.

– Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje – izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Kako navodi, ubistvo sigurno nije u pitanju, ali se utvrđuje da li je čovek preminuo od posledice sukoba.

– Lekari kažu da je bilo i nekih zdravstvenih problema, neki epileptični napad ili se možda srčani napad, ali to je sada pitanje. Najveći problem je što ne postoje kamere i što nema svedoka da bi se tačno utvrdilo šta se dogodilo – naveo je Dačić.

On je naglasio i da slučaj sigurno neće ostati nerešen, kao i da policija traga za učesnicima u konfliktu.

Kako je medijima potvrđeno, Đ. M. je brat potpredsednika Vlade Bosne i Hercegovine.

O ovom smrti Đ. M. se oglasilo Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*