“GRUPA OD 10 MLADIĆA MU VIKALA – ŠTA JE BILO BRE”: Komšije o sukobu u parku na Voždovcu, Đorđu se slošilo

Komšije otkrile šta se desilo u parku na Voždovcu.

Đorđe Mijatović
IZVOR: FACEBOOK/VOJIN MIJATOVIC/PRINTSCREEN/KURIR
Đorđe Mijatović (37), brat potpredsednika vlade Federacije Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića, pretučen je juče popodne u parku na Voždovcu ispred zgrade u kojoj je živeo, a prema rečima komšija svemu je prethodila rasprava jer je grupa tinejdžera zadirkivala njegovog sina.

“On i žena su divni ljudi, skromni, dobri. Imaju dvoje dece, sin ima 11 godina i juče se igrao ovde u parku gde je bila grupa tinejdžera. Pošto su ga zadirkivali požalio se ocu koji je sišao da vidi šta se dešava. Kad je sišao bila je tu grupa od 10-ak mladića od 17-18 godina i kad je krenuo da im prilazi vikali su ‘šta je bilo bre’… Ne znam kako je došlo do fizičkog kontakta, ali kažu nam da mu se slošilo i da je pao, imao je napad”, kaže jedan komšija.

Kako je objasnio komšija, u hodniku zgrade ga je pronašla žena, a preminuo je u Urgentnom centru. Komšije kažu da inače imaju problema sa decom koja se ovde okupljaju, ali da je ovim prevršena svaka mera ovakvog ponašanja.

Podsetimo, preminuli muškarac je Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Bosne i Hercegovine, Vojina Mijatovića. Preminuo je sinoć posle prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najverovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*