Smrt Ga Je Uzela Prerano, Lepa Brena Potpuno Slomljena: Teško Mi Je… Saša, Neka Ti Je Večna Slava

Lepa Brena potpuno je slomljena posle tužnih vesti koje je primila.

– Teško je opisati tugu rečima. Napustio nas je prerano. Ostaće mi u sećanju njegova ljudska toplina i senzibilnost koju je nosio u svojoj duši. Nadam se da je sada u boljem društvu i okružen velikanima kojima i pripada. Neka mu je večna slava – rekla je folk zvezda za Kurir.

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović preminuo je u Sarajevu u 61 godini. Tužnu vest potvrdio je režiser Srđan Vuletić koji mu je dodelio prvu glavnu filmsku ulogu u karijeri, piše N1 BiH.

Aleksandar Saša Petrović rođen je 2. januara 1962. godine u Sarajevu. Glumio je u 15 filmova i dve serije. Širu javnost osvojio je ulogom u kultnoj sarajevskoj predstavi “Audicija”, a potom i kao Čaki u filmovima iz serijala „Hajde da se volimo“ u kojima je bio ludo zaljubljen u Lepu Brenu.

Gledali smo ga i u serijama „Lud, zbunjen, normalan“ i „Vratiće se rode“.

Petrović duže od decenije nije davao intervjue, živeo je povučeno, a sa Brenom se pre šest godina sastao u jednom šouu u Bosni.

– Sanjala sam da sam ga srela negde u Švajcarskoj, na autoputu. Sanjam da ga vidim i verovala sam da ću ga ponovo sresti – bila je ushićena folk zvezda zbog susreta sa čuvenim Čakijem, dok je on u svom maniru izveo skeč u kojem je rekao:

– Zbog tebe imam problema, 10 godina te ganjam. Ne može ni CIA da te nađe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*