OTAC DANKE ILIĆ RASPLAKAO SVE! Objavio nikad viđenu fotografiju djevojčice, jedan detalj je posebno DIRLJIV!

U opisu fotografije otac male Danke je ostavio samo emotikone srca i sveta.

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić pre pet meseci i dalje ostaje nerazjašnjen.

Iako Više javno tužilaštvo u Zaječaru vodi istragu protiv dvojice radnika JKP “Vodovod” iz Bora zbog sumnje na njeno ubistvo, telo male Danke i dalje nije pronađeno.

Danas, nakon pet meseci od njenog nestanka, oglasio se njen otac koji je podelio dirljivu fotografiju svoje ćerke na društvenim mrežama.

Na fotografiji mala Danka se vidi u kolicima, dok njen rođeni brat stoji pored nje u zagrljaju. U opisu fotografije otac male Danke je ostavio samo emotikone srca i sveta, u znak sećanja na nestanak ćerke i da izrazi duboku tugu zbog trenutne situacije.

Danka je poslednji put viđena 26. marta kada je sa majkom i bratom došla u Banjsko Polje, gde su se igrali ispred zapuštene pojate u vlasništvu majčine porodice. Komšije tvrde da to imanje nije korišćeno godinama.

Nakon njenog nestanka, vest o njenom ubistvu potresla je Srbiju, a osumnjičeni za zločin su uhapšeni. Iako se prvobitno činilo da je slučaj rešen, misteriozna potraga za telom devojčice nastavila je da se komplikuje. Porodica i dalje nije dobila odgovore na pitanja o tome šta se tačno dogodilo tog kobnog dana.

Dvojica osumnjičenih su tokom istrage menjali svoja priznanja, što je dodatno zakomplikovalo ceo proces. Pored psihijatrijskog veštačenja, veštačena su i vozila, GPS uređaji, kao i odeća, ali ni traga ni glasa od male Danke.

Porodica i dalje čeka odgovore, dok se misterija njenog nestanka i dalje ne razjašnjava.

republika.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*